:
Käyntiosoite Bennäsvägen 181
68600 PIETARSAARI
JAKOBSTAD
Postiosoite PB 98
68601 PIETARSAARI
Puhelin (06) 781 7500
Faksi (06) 781 7510
Internet http://www.solving.com
Sähköposti
Y-tunnus 0209231-6

Toimiala

Kuljetinlaitteita, siirtolaitteita, trukkeja

Kuvaus

Med Solvings luftkuddebaserade eller hjulgående materialhanteringsutrustningar hanteras tunga laster inom industrin effektivt och säkert. Luftkuddetruckarna används för att flytta stora laster på en luftfilm praktiskt taget friktionsfritt. För kontinuerlig materialhantering eller automatiska monteringslinjer erbjuder vi autotruckar, AGVer.

Lisätietoa Standardprodukter
Vårt sortiment av standardprodukter omfattar luftkuddeutrustningar som MLS-flyttsystem, planksystem och rulltruckar avsedda för mera tillfällig hantering av tunga maskiner, pappersrullar, kabeltrummor och liknande. Solvings standardsystem består av luftkuddemoduler eller –plankor och används främst för temporära flyttuppdrag, där laster upp till tiotals ton kan flyttas enkelt och friktionsfritt.

Kundanpassade produkter
Våra kundanpassade materialhanteringssystem, Solving Movers, bygger antingen på Solving-luftkuddar eller på hjul. Utrustningarna förses med olika typer av drivenheter, styrsystem och tilläggsfunktioner för att garantera en säker hantering. Med Solvings materialhanteringssystem kan man flytta laster på 5-5000 ton med lätthet, precision och säkerhet. Produktsortimentet omfattar allt från enkla utrustningar där lasten hanteras manuellt till högteknologiska förarlösa system som är i kontinuerlig drift.

Specialprodukter
Solvings autotruckar, AGVer, är förarlösa system som har utvecklats för upprepad, kontinuerlig, säker och precis materialhantering.

Översikt över tekniken
Luftkuddetruckar, automatiskt styrda utrustningar, hanteringsutrustningar på hjul eller skenor – tillsammans med kunden väljs den teknik som passar bäst.

Toimipaikat

Ab Solving Oy

Pännäistentie 181

68600

PIETARSAARI

Ab Solving Oy

Bennäsvägen 181

68600

PIETARSAARI


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus