:
Käyntiosoite Pännäistentie 181
68600 PIETARSAARI
Postiosoite PL 98
68601 PIETARSAARI
Puhelin (06) 781 7500
Faksi (06) 781 7510
Internet http://www.solving.com
Sähköposti
Y-tunnus 0209231-6

Toimiala

Kuljetinlaitteita, siirtolaitteita, trukkeja

Kuvaus

Valmistamme vaunuja ja järjestelmiä, joilla siirretään raskaita taakkoja sisätiloissa. Meiltä saa kuljetusjärjestelmiä raskaiden kuormien kuljetukseen ilmatyynyillä tai pyörillä. Tarjoamme myös automaattitrukkeja ja trukkijärjestelmiä raskaiden ja keskiraskaiden taakkojen automaattiseen käsittelyyn.

Lisätietoa Standardilaitteet
Standardilaitteidemme valikoimaan kuuluvat ilmatyynyperustaiset MLS-siirtojärjestelmät, ”lankut” ja rullatrukit, jotka soveltuvat raskaiden koneiden, paperirullien, kaapelikelojen yms. tilapäissiirtoihin. Solvingin standardilaitteet käsittävät ilmatyynymoduulit tai ”-lankut” ja niitä käytetään pääasiassa tilapäissiirtoihin, joissa siirretään kymmenien tonnien taakkoja kitkattomasti.

Räätälöityjä järjestelmiä
Räätälöityjä materiaalinkäsittelyjärjestelmämme, Solving Movers, perustuvat joko Solving-ilmatyynyihimme tai pyöriin. Järjestelmämme varustetaan tarpeen mukaan erityyppisillä ajokoneistoilla, ohjausjärjestelmillä ja lisätoiminnoilla, jotta niillä voidaan taata turvallinen taakkojen käsittely. Solvingin siirtojärjestelmillä voidaan siirtää 5-5000 tonnia painavia taakkoja helposti, tarkasti ja turvallisesti. Tuotevalikoimamme käsittää sekä yksinkertaisia, manuaalisesti ohjattuja siirtojärjestelmiä että teknisesti vaativia, automaattisia järjestelmiä.

Erikoistuotteet
Solvingin automaattiset järjestelmät, AGV, ovat miehittämättömiä järjestelmiä, joita käytetään usein toistuvissa, erityisesti raskaiden taakkojen siirroissa turvallisesti ja tarkasti.

Tekniikan yleiskatsaus
Ilmatyynytrukkeja, automaattisia trukkeja, siirtojärjestelmiä pyörillä tai kiskoilla – valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa sen teknologian, joka sopii parhaiten kyseiseen projektiin.

Toimipaikat

Ab Solving Oy

Pännäistentie 181

68600

PIETARSAARI

Ab Solving Oy

Bennäsvägen 181

68600

PIETARSAARI


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus